معرفی امکانات و ویژگی های سامانه نجم

شناسه نوشته : 29395

1399/11/25

تعداد بازدید : 19418

مهارت‌ها

مهارت از جنس توانستن است. البته که دانستن بخشی از آن است. پس مهارت لزوما به تحصیل آکادمیک مرتبط نیست. هر فرد می‌تواند مهارت‌های متعددی داشته باشد و آن‌ها را در انجام فعالیت روزانه‌ یا شغلش، بکار بگیرد. گاهی حتی چند مهارت را با هم به کار می‌گیرد.

در مثالی ساده وقتی فردی استاد موفقی است، هم مهارت تدریس داشته و هم می‌تواند با مهارت رایانه خود، فایل‌های کمک آموزشی تولید کرده و سطح تدریس خود را ارتقاء ببخشد.

پس توصیه می‌کنیم که حتماً از اولین فرم‌هایی که تکمیل می‌کنید فرم «مهارت‌ها» باشد. در این فرم شما می‌توانید در میان نظام مهارت‌های موجود در سامانه نجم، مهارت خود را ثبت کنید. بعد از این کار خواهید توانست در دیگر فرم‌های فعالیتی (مثل فرم سوابق شغلی و سوابق پژوهشی)، مهارت مرتبط با فعالیت خود را انتخاب کنید. این کار کمک خواهد کرد تا حوزه‌های تخصصی شما مشخص‌تر شده و توانایی‌های شما بهتر معرفی شود.

در صورتی که مهارت‌ خود را در میان نظام مهارت‌های موجود در سامانه نجم نیافتید ، حتما با ما تماس بگیرید تا راهنمایی‌تان کنیم و یا درصورت نیاز مهارت شمار را به لیست خود اضافه نماییم.

صحت‌سنجی مهارت‌هایی که گواهی دارند برای ما راحت‌تر است و در معرفی برای فعالیت‌های مختلف و بکارگیری دانش‌آموختگان گرامی، حتما باید مهارت ثبت شده، صحت‌سنجی شده باشد.

 

موضوعات

موضوعات رویکرد ما در انجام فعالیت‌ها و یا به‌کارگیری مهارت‌های‌مان است. وقتی همایشی برگزار می‌کنیم، در دوره‌ای تدریس می‌کنیم و یا برای کانالی در شبکه‌های اجتماعی تولید محتوا می‌کنیم، حتما علاوه بر استفاده از مهارت مدیریت، تدریس و یا تولید محتوا، برای خود موضوع فعالیت و هدفی انتخاب کرده‌ایم. موضوع فعالیت ما می تواند حجاب و عفاف، انقلاب اسلامی، زن و خانواده و یا هر موضوع دیگری باشد.

سامانه نجم نظام موضوعاتمختص به خود دارد که در فرم‌های مختلف فعالیتی قابل دسترس است و شما هنگام تکمیل فرم‌های فعالیتی می‌توانید موضوع فعالیت‌ خود را نیز انتخاب کرده تا در دایره متخصصان و فعالان آن حوزه قرار بگیرید.

در صورتی که موضوع فعالیت خود را در میان نظام موضوعات سامانه نجم پیدا نکردید، حتما با ما تماس بگیرید تا راهنمایی‌تان کنیم.

 

 

نشان

نشان‌ها نوعی پاداش و هویت بخشی به کاربران سامانه نجم است که بیشتر به‌صورت سیستمی و یا از طریق استعلام از سامانه‌های دیگر به کاربر این سامانه تعلق می‌گیرد و در پرونده کاربری[1] هر طلبه نیز ثبت خواهد شد. نشان‌ها علاوه‌بر کمک به نمایش بهتر هویت و توانمندی‌های طلاب و دانش‌آموختگان، به خدمات و حمایت‌های این معاونت از کاربران جهت‌دهی صحیحی می‌دهد. نمونه‌های از نشان‌ها به شرح زیر است:

- فارغ‌التحصیل سطح دو

- فارغ‌التحصیل سطح سه

- فارغ‌التحصیل سطح چهار

- مشاور

- مبلغ در سطوح مختلف

- زباندان

- فعال مجازی

- فارغ التحصیل دوره‌های آموزشی مختلف

- برگزیده جشنواره علامه حلی

- و ….

 

افتخارات

بسیاری از کاربران در مسیر علمی، فرهنگی و شغلی خود افتخاراتی را کسب کرده‌اند. از برگزیده‌ شدن در مسابقات و جشنواره‌ها مختلف تا ممتاز شدن در یک رشته و یا یک فعالیت. شما می‌توانید با تکمیل فرم افتخارت در سامانه نجم علاوه بر ثبت این افتخار، آن را به فعالیت مرتبط هم منتسب کنید.

برای مثال معلمی که در سالی به عنوان معلم نمونه انتخاب شده است، بعد از ثبت این افتخار، می‌تواند آن را به فرم فعالیتی مرتبط (که در این مثال چیزی می‌شود شبیه تدریس معارف در دبیرستان) منتسب کند. پس توصیه می‌کنیم که حتماً از اولین فرم‌هایی که تکمیل می‌کنید فرم «افتخارات» باشد.

 

 


[1]. profile

سامانه نجم