برگزاری طرح جامع «خویش‌تن»

شناسه خبر : 155372

1403/12/08

تعداد بازدید : 372

برگزاری طرح جامع «خویش‌تن»
نظر به عملیاتی سازی برش یکساله 1403 از برنامه پنج ساله، تحت عنوان «توانمندسازی علمی و مهارتی منابع انسانی فرهنگی و تبلیغی» بر اساس برنامه عملیاتی «ایجاد شبکه‌های تبلیغی»‏؛ معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه‌های علمیه خواهران طرح جامع آموزشی-مهارتی «خویشِ‌تن» با موضوع هویت دخترانه را طراحی و اجرا نموده است. مخاطبین هدف این طرح مربیان و یا مرتبطین با دختران نوجوان هستند که یا در این عرصه مشغول فعالیت یا علاقه‌مند ورود به این عرصه هستند.

پرورش مربیان توانمند در عرصه ارتباط با نوجوان آن هم با محوریت موضوع هویت دستاورد این دوره خواهد بود که یکی از شاخص‌نرین نتایج آن دست‌یابی به ماحصل دیگر دوره‌های مسئله محور می‌باشد. به عبارتی این دوره و محتوای آن در صورت اجرای موفق می‌تواند عملکرد صحیح از سوی نوجوان را به دنبال داشته باشد. حجاب، ‌ارتباط صحیح با اطرافیان،‌ ارتباط با جنس مخالف، تمایل به پسر بودن و ... همه مسائلی هستند که این دوره به ریشه‌های آن خواهد پرداخت.

با توجه به هزینه‌ بالای برگزاری این طرح و با رایزنی‌های انجام شده، تلاش شده است برای طیف‌های مختلف مخاطبان و طبق اولویت‌ها، کدهای تخفیفی ارائه شود که از مجاری مختلف به دست مخاطبان بالقوه این طرح خواهد رسید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به لینک زیر مراجعه فرمایید:

 

http://eitaa.com/khishetan