به گزارش واحد اطلاع رسانی، خانم دکتر رضازاده از اجرای طرح نیلوفرانه در شهرستان فردیس استان البرز، با هدف تحکیم بنیانهای فرهنگی و تربیتی نسل جدید در میان دانشآموزان دختر متوسطه اول توسط مدرسه علميه تخصصي كوثر خبر داد.
وی افزود: این طرح كه در شوراي فرهنگ عمومي شهرستان فرديس تصويب شد، با همکاری آموزش و پرورش شهرستان فردیس، موسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه قم و با حمایت امام جمعه شهرستان فردیس، استانداری البرز و مساعدتهای سازمانهای فرهنگی_هنری شهرداریهای فردیس و مشکین دشت اجرایی می شود.
خانم رضازاده با بیان اینکه طرح كشوري نيلوفرانه توسط موسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه قم تدوین گردیده و در شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان طرح برگزیده سال 1402 معرفی و در برش استانی ابتدا در استان قم اجرا و اکنون در استان البرز شروع به کار کرده است، گفت: حوزه علمیه تخصصی کوثر فردیس مفتخر است که با حضور طلاب جوان و مسئولیت پذیر خود این طرح را با همکاری آموزش و پرورش ناحیه دو در شهرستان فردیس اجرا نماید، لذا این طرح شامل گزینش و جذب مربیانی است که روحیه فعالیت در عرصه دانشآموزی را دارند.
استاد حوزه و دانشگاه در ادامه بیان داشت: طرح نیلوفرانه به عنوان یک ابتکار جدید، با هدف بهبود ساحت های آموزشی و تربیتی در حوزههای علمیه طراحی شده است از این رو این طرح به ویژه برای دانشآموزان دختر در نظر گرفته شده و هدف آن ارتقاء مهارتها و توانمندیهای مربیان فعال در عرصه آموزش و تربیت دختران میباشد.
مدیر مدرسه علمیه تخصصی کوثر البرز، در ادامه با بیان اینکه این طرح از فروردین 1404 با مصاحبه کارشناسان از مربیان آغاز شده و و حدود صد نفر در مصاحبه اولیه شرکت داشته اند ، افزود: طرح نیلوفرانه به عنوان یک نوآوری در حوزههای علمیه بستری است که با کنشگری صحیح به تربیت دانش آموزان دختر می پردازد، لذا در ابتدا خواهران طلبه بعد از شرکت در مصاحبه و استعدادسنجی و تشخیص توانمندی گزینش شده و با کسب مهارت های لازم به عنوان مربی کنشگر در میان دانش آموزان دختر جذب شده و به کنشگری صحیح در میان دانش آموزی نقش آفرینی می کنند.
وی با تاکید بر اینکه این طرح می تواند به دستیابی به اهداف والای تربیت خواهران طلبه با کیفیت و متناسب با نیازهای جامعه کمک شایانی کند، ابراز داشت: طرح نیلوفرانه، طرح دخترانه با لحاظ اقتضائات جنسیتی، تربیت محور، در بستری تدریجی و کاربست مهارت صمیمیت بین مربی و متربي در قالب اردو، خانه، کافه، قرارگاه، حلقه و نمایشگاه و با اقدامات ناظر به ساحت ارتقای معرفتی - مهارتی و امداد فرهنگی و تحقق زیست عفیفانه توجه ويژه ای به امر هویت یابی دختران نوجوان در مقطع متوسطه اول اجرا می شود.
استاد حوزه و دانشگاه در پایان اظهار داشت: طرح نیلوفرانه به عنوان یک برنامه جامع فرهنگی، به دنبال ایجاد تغییرات مثبت در جامعه و تقویت بنیانهای فرهنگی نسل آینده است. این طرح میتواند به عنوان یک الگو برای سایر برنامههای مشابه در کشور مورد استفاده قرار گیرد و به ارتقاء سطح فرهنگی و اجتماعی دختران کمک کند.