معاون آموزش، توسعه و سازماندهی موسسه طلوع نسل نور در این جلسه با اشاره به تاریخچه تاسیس مهدهای این مؤسسه گفت: فعاليت مهد هاي مؤسسه طلوع نسل نور فقط به مساجد ختم نمي شود بلكه در پايگاه ها، موقوفات، امامزادهها و هر جايي كه امكان و شرايط ايجاد مهد را داشته باشد فعال مي شود.
حجت الاسلام طباطبایی در ادامه افزود: به لحاظ محتوايي درحوزه تخصصي كودك تاكنون 5 جلد از مجموعه كتابهاي آموزشي طاها و طهورا، ويژه مقطع پيش دبستان(4 تا5 سال) به نام آشنايي با مفاهيم رياضي به چاپ رسيده كه بنا به درخواست مراكز معتبر و متعدد از جمله بهزيستي پيشنهاد چاپ دوم شده است. همچنين كتاب ديگري به نام آشنايي با مفاهيم علوم هم تدوين گرديده كه در دست چاپ است و به زودي در دسترس قرار خواهد گرفت.
وی در پایان بر آمادگی مؤسسه طلوع نسل نور برای استفاده از ظرفیت حوزه های علمیه خواهران جهت تأسیس مهدهای کودک جدید تأکید کرد.
در ادامه جلسه معاون فرهنگی تبلیغی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران به محدوده سني طلاب خواهر متاهل و داراي فرزند نيازمند مهد اشاره کرد و گفت: بسیاری از طلاب در حال تحصیل دارای فرزند خردسال هستند و به مهد کودک نیاز دارند؛ برخي از حوزه هاي علميه مهد هاي مسقلي دارند که برخی از آن ها طبق استاندارد است و در موارد محتوايي خوب عمل كرده اند.
معصومه ظهیری با تقسیم مهدهای موجود به سه دسته مهد مسقل، مهد مدرسه و مهد مشترك و ارائه توضیحاتی در مورد هریک از آنها تأکید کرد: دو نكته هميشه مدنظر ما بوده است؛ استاندارد سازي و سالم سازي محتوا.
در پایان جلسه آیین نامه ها و دستور العمل های مؤسسه طلوع نسل نور به معاون فرهنگی حوزه های علمیه خواهران تحویل داده شد تا ضمن مطالعه، زمینه امضاء تفاهم نامه همکاری مشترک فراهم گردد.