به گزارش واحد اطلاع رسانی، دومین نشست ستاد ملی راهبری تدبر در قرآن کریم با حضور آیتالله عابدینی، استاد حوزه و دانشگاه، حجج اسلام قمی، حاجی ابوالقاسم، صبوحی، مقامی، استاد میرباقری، اخوت، برزگر و دیگر اعضای حقیقی و حقوقی این ستاد و نیز خانم مقیمی رئیس اداره معارف قرآن و اهل بیت(ع) حوزه های علمیه خواهران به نمایندگی معاونت فرهنگی تبلیغی، در سازمان دارالقرآن الکریم تهران برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین محمد قمی، رئیس شورای توسعه فرهنگ قرآنی، در ابتدای این نشست گفت: ما میخواهیم مطابق خواست مقام معظم رهبری، انس و سطح بهرهمندی از قرآن کریم به واسطه تدبر در قرآن توسعه پیدا کند و بتوانیم فهم روشمند از ظواهر قرآن را در جامعه فراگیر کنیم که لازم است در این راستا کرسیهای مباحثه جدی در مورد نحوه توسعه و فراگیر شدن این آرمان بلند برگزار شد.
در ادامه پس از ارئه گزارش مختصری از مهمترین فعالیتهای دبیرخانه در نیمه اول سال ۱۴۰۳ توسط دبیرخانه ستاد ملی راهبری تدبر در قرآن کریم، چهار دستور این نشست شامل بررسی سند راهبردی ستاد ملی راهبری تدبر، بررسی سند معناشناسی تدبر در قرآن کریم، بررسی آئیننامه اجرایی و تقویم اقدامات و جلسات این ستاد تا پایان سال ۱۴۰۳ مورد بحث و بررسی قرار گرفت که آیین نامه و تقویم اجرایی با رای اکثریت آعضا به تصویب رسید.
بر اساس این تقویم، ستاد ملی راهبری تدبر در قرآن کریم تا پایان سال ۱۴۰۳ ضمن برگزاری دو جلسه دیگر، برگزاری یک رویداد ملی جهت شناسایی و شبکهسازی ظرفیتهای تدبری کشور و تدوین شاخصهای راهبری فعالیتهای تدبری و اطلس فعالیتهای تدبری کشور را در دستور کار خواهد داشت.
همچنین در پایان این نشست، سند راهبردی ستاد و سند معناشناسی تدبر در قرآن نیز با اصلاحات مختصر و اضافه شدن مواردی توسط اعضای ستاد ملی راهبری تدبر در قرآن کریم به تصویب رسید.