هدف امام حسین علیه السلام از قیام، حفظ دین و دینداری بود

شناسه خبر : 20819

1394/07/29

تعداد بازدید : 516

هدف امام حسین علیه السلام از قیام، حفظ دین و دینداری بود
آیت‌الله مقتدایی: دبیر شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه، با اشاره به شرایط نامناسب دین و دینداری در زمان امامت امام حسین(علیه السلام) گفت: در زمان امامت امام حسین(علیه السلام)، دین متروک شده بود، افراد کمی به دین عمل می‌کردند و دین در حال فراموشی بود

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران آیت‌الله مرتضی مقتدایی در جمع کارکنان مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران با عرض تسلیت به مناسب فرارسیدن ماه محرم گفت: محرم، ماه مصیبت و عزاداری برای سید و سالار شیهدان امام حسین(علیه السلام) است.
وی افزود: در این ماه، نه تنها شیعیان بلکه زمین و آسمان و تمام موجودات نیز عزادار امام حسین(علیه السلام)  هستند.
دبیر شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران، با اشاره به هدف برگزاری مراسم عزاداری برای سید و سالار شهیدان گفت: هدف از برگزاری این مراسم، معرفت و شناخت نسبت به امام حسین(علیه السلام) و هدف امام حسین (علیه السلام) است تا بتوانیم هدف والای امام حسین (علیه السلام) را در همه زمان‌ها زنده نگهداریم.
وی افزود: باید بدانیم هدف امام حسین(علیه السلام) از قیام و شهادت چه بود و چرا امام حسین(علیه السلام)، با تمام اهل بیت خود و فرزندان پیامبر(صلی الله علیه وآله وسلم) قیام کردند و چه انگیزه‌ای باعث این قیام خونین شد.
آیت‌الله مقتدایی با تاکید بر معرفت و شناخت هدف امام حسین(علیه السلام) از قیام عاشورا گفت: باید هدف امام حسین‌(علیه السلام) از قیام را بشناسیم و هدف والای امام را دنبال کنیم زیرا عزاداری با معرفت و شناخت از امام حسین(علیه السلام) اجر و ثواب بیشتری دارد.
وی با اشاره به درس‌های عاشورا گفت: مهم‌ترین درسی که می‌توان از عاشورا گرفت، شناخت ارزش و اهمیت دین است، زیرا هدف امام حسین(علیه السلام) از قیام، زنده نگهداشتن دین و دینداری در میان امت بود.
دبیر شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران گفت: ارزش دین به حدی زیاد است، که امام حسین(علیه السلام)، قیام خود را با خانواده خود انجام دادند و جان خود و خانواده پیامبر(صلی الله علیه وآله وسلم) را برای زنده نگهداشتن دین و دینداری فدا کردند.
وی افزود: به دلیل ارزش بالای دین، باید به دین اهمیت داده شود و به دستورات دین عمل شود و ملتزم به هدفی که خون امام حسین(علیه السلام) برای آن ریخته شد، باشیم.
آیت‌الله مقتدایی افزود: بر اساس روایات، امام حسین(علیه السلام) پیش از سفر به سرزمین کربلا به فرزدق فرمودند: فساد در زمین بسیار زیاد شده است، مردم از شیطان تبعیت می‌کنند، شراب می‌نوشند و قدرتمندان اموال فقرا و مساکین را غارت می کنند به همین دلیل من سزاوارتر از هر کسی برای نصرت دین خدا و حفظ دین خدا هستم.
دبیر شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران، با اشاره به خطبه امام حسین‌(علیه السلام) در جمع یارانشان گفت: امام حسین(علیه السلام) در خطبه‌ای به یاران خود فرمودند: همه ما در این نبرد و برای حفظ دین و یاری خداوند شهید خواهیم شد، پس کسانی که از برخورد نیزه‌ها و شمشیرها بر بدن خود ترسی ندارند با ما همراه شوند.
وی افزود: یاران امام از کسانی بودند که حاضر بودند جان خود را فدای دین کنند و با ایثار و از خودگذشتگی دین خدا را زنده نگهدارند و همچنین از شمشیرها و نیزه‌های دشمنان ترسی نداشتند.
وی در پایان با تاکید بر اهمیت دین گفت: باید احکام دین را در زندگی جاری کنیم و به آنها عمل نماییم زیرا حفظ دین، هدفی بود که امام حسین (علیه السلام)، جان خود را فدای آن کرد.