به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، حجتالاسلام والمسلمین محمودرضا جمشیدی پیش از ظهر دوم دی ماه در جمع مدیران استانی و معاونان اداری مالی و آموزشی حوزههای علمیه خواهران کشور با اشاره به انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری گفت: حوزههای علمیه خواهران نمیتواند نسبت به سرنوشت کشور بی تفاوت باشد.
وی افزود: نسبت به انقلاب، نظام و نهاد ولایت فقیه مسؤولیت داریم و باید این مسؤولیت را در وقت خود انجام دهیم.
حجتالاسلام والمسلمین جمشیدی درباره عملکرد حوزههای علمیه خواهران کشور در انتخابات پیش رو تأکید کرد: نوع ورود حوزههای علمیه خواهران در انتخابات مجلس مشخص است و همانند سایر انتخابات گذشته هیچ مدرسه و مدیریتی به شکل مشخص ستاد انتخاباتی کاندیدای خاصی نخواهد شد.
وی یادآور شد: مطلقاً هیچ فردی اجازه ندارد به نام حوزه و مدرسه در یک حرکت سازماندهی شده برای کاندیدای خاصی تبلیغ کند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران همچنین اظهار کرد: مدارس در موضوع حضور کاندیداها در ایام تبلیغات انتخاباتی در فضای مدرسه نیز باید بر اساس قانون عمل کنند.
وی ادامه داد: البته حوزههای علمیه خواهران وظیفه تشویق افراد برای حضور حداکثری مردم در انتخابات و بیان شاخصهای کاندیدای اصلح را بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) دارند، ولی به دنبال جریان و یا دسته خاصی حرکت نخواهند کرد.
حجتالاسلام و المسلمین جمشیدی با بیان اینکه ما وارد دعواهای سیاسی میان جریانها و گروهها تا زمانی که از خطوط قرمز نظام و رهبری عبور نکردهاند، نمیشویم، یادآور شد: ولی باید در برابر هر جریانی که بخواهد از خطوط قرمز عبور کند، موضع خود را مشخص کنیم.
وی عنوان کرد: به فرموده مقام معظم رهبری(مدظله العالی) فتنه سبب ایجاد غبار میشود که بزرگان باید با موضعگیری مناسب خود به ایفای نقش بپردازند. در مسیر انقلاب و آرمانهای امام راحل و رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) کوتاه نخواهیم آمد.
حجتالاسلام و المسلمین جمشیدی در بخش دیگری از سخنان با بیان اینکه خبرگان رهبری نهاد بسیار مهم، حساس و تأثیرگذاری است، گفت: وظیفه این مجلس عمل در بزنگاهها است.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور با تأکید بر حضور افراد فقیه و خوش سابقه در اسلام و همراهی با نهاد ولایت در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: مسلما در انتخابات خبرگان رهبری نظر اَعلام و بزرگان حوزه از جمله جامعه مدرسین بسیار مهم است.
وی ادامه داد: البته حوزه بماهوحوزه ستاد انتخاباتی کاندیدای خاصی نخواهد شد، ولی به عنوان نهاد بزرگ حوزههای علمیه خواهران باید به انتخابات توجه داشته باشیم و شاخصهای بیان شده از سوی مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، بزرگان و اَعلام حوزه را در نظر داشته باشیم.
حجتالاسلام و المسلمین جمشیدی همچنین با آرزوی سلامتی و طول عمر برای رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی)، ایشان را سرمایه اسلام و جهان دانست.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر توجه به نظام تعلیم و تربیت از سوی مدیران حوزوی گفت: اساس حوزههای علمیه بر انسانسازی است و این کار با تربیت خود طلبه صورت میگیرد. همه در قبال طلاب مسؤول هستیم و نباید از آن غفلت کنیم.
وی ادامه داد: همچنین اگر مدیری فارغ از جریانهای سیاسی عمل کند، میتواند سبب همگرایی آن منطقه یا استان شود.
حجتالاسلام و المسلمین جمشیدی تقویت فرهنگ اسلام و رفع آسیبهای اجتماعی را از جمله کارکردهای حوزههای علمیه خواهران برشمرد و بیان کرد: خوشبختانه انگیزه خدمت خواهران طلبه بسیار بالا است و بسیاری بدون هیچ چشم داشتی به امر تبلیغ در شهرهای مختلف میپردازند.
وی طلاب را امانتهای الهی دانست و با تأکید بر انجام وظیفه مسؤولان در قبال آنها اظهار کرد: صاحب اصلی حوزههای علمیه خواهران صاحب الامر(عج) هستند و ما تنها کارگزار و خادم هستیم.
وی یادآور شد: شیخ زکزاکی از برادران اهل سنت بود که در مسیر آرمانهای امام راحل و انقلاب حرکت کرد و پس از مدتی مستبصر شده به کشور نیجریه بازگشت. حاصل زندگی او نیز 12 میلیون شیعه است.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور خواستار استفاده از ظرفیتهای استانها به ویژه خیرین در امر توسعه مدارس علمیه خواهران شد و عنوان کرد: این کار باید با حفظ شؤونات حوزه صورت گیرد.
وی افزود: مدیران حوزهها و مدارس نیز باید به ارتقای کمی و کیفی آموزش، پژوهش و ... طلاب توجه داشته باشند. یعنی هدایت و نظارت در اجرای برنامهها داشته باشند که این کار با صرف وقت امکان پذیر است.
حجتالاسلام و المسلمین جمشیدی هدایت و ارشاد مردم را وظیفه امام جامعه دانست و یادآور شد: مدیران و مسؤولان حوزه باید زمینه خدمت طلاب را فراهم کنند.
وی خدمت در مسیر رضای خدا را سبب ماندگاری کارها عنوان کرد و گفت: امام(ره) با خدا معامله کردند و این خود سبب شد که در عرصه بینالمللی تأثیرگذاری بسیاری داشته باشند.
وی یادآور شد: البته امروز جریانهای تکفیری و افراطی به دنبال کور کردن مسیر اسلام ناب محمدی(ص) هستند. هر چند عملکرد این گروهها غباری را در عالم به وجود آورده است، ولی اکنون شیعه به عنوان یک چهره سالم، منطقی و مصلح شناخته میشود.