خانم دکتر جاویدی رئیس اداره مطالعات سیاسی و بصیرت افزایی حوزه های علمیه خواهران گفت:
رسالت حوزه های علمیه علاوه بر تبلیغ و ترویج دین اسلام، هدایت سیاسی و رهبری اجتماعی به معنای برنامه ریزی برای چگونه اداره کردن جامعه نیز است. در واقع، حوزه علمیه انقلابی نباید خود را به مبانی و اعتقادات محدود کند و نسبت به اجتماع و سیاست کشور توجهی نداشته باشد؛ چرا که صرف چند شعار انقلابی نمیتوان ادعای انقلابی بودن داشت. اگر حوزه علمیه انقلابی بخواهد به پیشرفت انقلاب در گام دوم کمک کند، باید وارد صحنه عمل و اجتماع شود که لازمه آن، داشتن علم پیرامون مسائل اجتماعی و سیاسی است؛ چرا که وقتی طلاب از دانش یک حوزه تخصصی اطلاعی نداشته باشند، نمیتوان از آنها انتظار عمل و اقدام را داشت و اگر هم وارد صحنه کنش اجتماعی سیاسی شوند، نمیتوان توقع تشخیص درست بدون علم به مسائل را داشت.
لذا اداره مطالعات سیاسیمعاونت فرهنگی تبلیغی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران، جهت آموزش گام به گام طلاب در مباحث بصیرتی و بینشی و تربیت انسانهای تراز انقلاب اسلامیِ تمدن ساز، اقدام به راهاندازی «مدرسه مجازی انقلاب» از طریق سایت مطالعات انقلاب اسلامی حوزه های علمیه خواهران به آدرس: (http://negaresh57.whc.ir) نموده است.هدف از راه اندازی این مدرسه، تقویت حوزه علمیه انقلابی و ارتقای جایگاه اجتماعی طلاب، ارتقای سطح آگاهی سیاسی و اجتماعی خواهران طلبه و ایجاد بستر دانشی مناسب جهت پویایی و کنشگری خواهران طلبه و حوزه های علمیه در مسائل اجتماعی کشور و راهبری آحاد جامعه در مسائل روز کشور است.
ایشان افزود:
در مدرسه مجازی انقلاب، چند سطح برنامه و فعالیت جهت آموزش و ارتقای آگاهی و مهارت طلاب در مباحث بصیرتی و بینشی برنامه ریزی شده است: مانند: سلسله دوره های بینشی و بصیرتی مجازی؛ دوره های سیرمطالعاتی؛ مسابقات متن خوانی انقلاب؛ وبینار و نشست های بصیرتی با موضوعات مسائل روز؛ حمایت محتوایی و علمی و بینشی از طریق سامان دهی طلاب در گروه ایتایی مدرسه انقلاب؛ کارگاه های تخصصی تربیت مربی بصیرتی و انقلاب اسلامی. در نظر داریم افراد پذیرفته شده و برگزیده در کارگاره های تخصصی را جهت فعالیت به اداره کل تبلیغ و نیز سازمانها و نهادهای انقلابی و تبلیغی و بسیج به عنوان مبلغ و مربی بصیرتی معرفی نماییم.
در راستای اجرایی سازی مدرسه انقلاب، در اولین گام به جهت اینکه بیانیه گام دوم یک منشور مهم نظام اسلامی است که با نگاه به گذشته و حال و آینده، سند راهی جهت تحقق اهداف و آرمان های انقلاب اسلامی و تشکیل تحقق جامعه اسلامی و تمدن اسلامی در چله دوم انقلاب است؛ دوره مجازی «انقلاب اسلامی، گام دوم و رسالتهای طلاب» شامل مباحث بینشی در 7 عرصه گام دوم، یعنی علم و پژوهش، معنویت و اخلاق، اقتصاد، عدالت و مبارزه با فساد، استقلال و آزادی، عزت ملی و روابط خارجی و مرزبندی با دشمن و سبک زندگی از 15 خرداد ماه از طریق سایت مطالعات انقلاب اسلامی حوزه های علمیه خواهران، منوی مدرسه انقلاب اجرا و برگزار میگردد. (http://negaresh57.whc.ir) و همه طلاب تمامی سطوح اعم از حضوری و غیرحضوری و دانش آموختگان، مبلغان و نیز اساتید محترم می توانند در این دوره شرکت نمایند.