تشکیل مجمع دبیران کانون های دانش آموختگان استان قزوین

شناسه خبر : 101614

1399/10/17

تعداد بازدید : 834

تشکیل مجمع دبیران کانون های دانش آموختگان استان قزوین
باحضور مدیرکل امور دانش آموختگان و رئیس اداره شبکه سازی و ساماندهی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران مجمع دبیران کانون های دانش آموختگان استان قزوین تشکیل شد

در ابتدای جلسه حجت الاسلام والمسلمین کاظملو مدیر حوزه های علمیه خواهران استان قزوین ضمن خوش‌آمد گویی وتشکر از تشکیل جلسه به برخی از مسائل اداری و مالی ثبت کانون‌ها دراستان اشاره نموده وخواستار تسهیل این امر برای طلاب شد.
در ادامه معاون فرهنگی مدیریت استان به بیان گزارش‌ فعالیت‌های  فرهنگی - تربیتی -  تبلیغی  دانش‌آموختگان  پرداخته و از تشکیل مجمع استانی برای  نظارت بر کانون‌ها و هم برای ساماندهی و ارزیابی  مجموعه برنامه ها وطرح های پیش رو  استقبال نمود و خواستار شرح وظایف  این مجمع به صورت کتبی شد.
نظری گفت : جهت  توجیه بیشتر مدیران و معاونان فرهنگی مدارس و تعاملات هدفمند، دو نشست مستقل برای  مدیران ومعاونان مدارس، دبیران واعضای هیئت مدیره  درنظر گرفته شد تا به صورت تخصصی به طرح سوال ودریافت پاسخ پرداخته شود  ودر نشست سوم با حضور جمع،  مجمع استانی تشکیل گردد. 


در این جلسه مدیرکل امور دانش آموختگان مرکز مدیریت ضمن شنیدن  مشکلات و آسیب‌ها و موانع این امر  به شرح فلسفه وحکمت تاسیس سمن پرداخته وگفت: استان قزوین یکی از استان‌های پیشرو  با ظرفیت خوب در امر فعالیت‌های ثبت کانون می باشد.
مرتضی برگستان افزود:  درکشور60 هزار دانش آموخته داریم که در این 25 سال منسجم و بایک شاکله واحد کار نکردند. گام اول برای انسجام فارغ التحصیلان، ساماندهی و ثبت اطلاعات موجود می باشد تا گام دوم یعنی برنامه ریزی و منسجم کارکردن طراحی گردد.
وی تبیین کرد: فارغ التحصیلان تولیدات حوزه هستند و برای اینکه مجموعه نهادها از ظرفیت حوزه استفاده نمایند و بودجه‌ها را به سمت طلاب سرازیرکنند، لازم بود شخصیت حقوقی  برای آنها لحاظ شود. برای این امر تاسیس کانون‌های دانش آموختگان  درقالب  ngo و تربیت نیرو برای کارهای اجتماعی در جامعه  پیشنهاد شد تا هم فارغ التحصیلان تجمیع شده و از آموزه های خود استفاده  نمایند وهم منسجم بنا بر استعدادهای خود  با سازمان‌های بیرونی ارتباط برقرار کنند. 
مدیرکل امور دانش آموختگان گفت:  کانون‌های مدارس  ابتدا تیم  فعال تشکیل داده  سپس با انعقاد قرارداد استانی با نهادها وسازمان‌ها بسته حمایتی را تعبیه نموده سپس  شروع به کار نمایند. اگر خروجی ها خوب باشد نهادها  به دنبال طلاب خواهند بود واشتغالزایی  فراهم خواهد شد.
مرتضی برگستان به اهداف تشکیل مجمع استانی اشاره نموده و گفت:  مجمع استانی نقطه اتصال سمن و مرکز مدیریت است و درواقع با اشراف درحوزه ها مجمع باید به کانون‌های مستقر در مدارس جهت دهد.
رئیس اداره شبکه سازی و ساماندهی دانش آموختگان درادامه نشست با اشاره به اهمیت تاسیس سمن هابرای دانش آموختگان گفت: ماحصل 5 سال درس و بحث  طلبه و زحمات مرکز مدیریت در کانون ظهور و بروز دارد.
سید محمد میرصالحی تصریح کرد: حقوق و مزایای طلاب عضو کانون در طرح های عملیاتی است. هراندازه از نهادها هزینه وبسته حمایتی دریافت کنید می توانید برای طلاب حقوق و مزایا تعریف کنید.
وی تاکید کرد: هزینه های کانون از هزینه های مدرسه جداست. فعالیت‌های کانون زیرنظر مدیر صورت نمی‌گیرد اما مدیر، غیر مستقیم بر فعالیت‌ها نظارت دارد.
 درپایان نشست، سوالات تخصصی دبیران کانون‌ها مطرح و پاسخ آن‌ها توسط مسئولان داده شد.