رئیس اداره معارف قرآن و اهل بیت(ع) حوزه های علمیه خواهران:

شرکت بیش از دوهزار طلبه در مسابقه تفسیر سوره لقمان

شناسه خبر : 134558

1402/03/21

تعداد بازدید : 236

شرکت بیش از دوهزار طلبه در مسابقه تفسیر سوره لقمان
همزمان با ایام ماه مبارک رمضان و لزوم توجه به آیه های زندگی ساز، طرح "آیه های نور" از سوی اداره معارف قرآن و اهل بیت(ع) برگزار شد که ذیل این طرح، مسابقه تفسیر سوره لقمان به صورت مجازی در سامانه سیما برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، خانم سمیه مقیمی، رئیس اداره معارف قرآن و اهل بیت(ع) معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه های علمیه خواهران، در گفتگویی با اشاره به استقبال خوب طلاب و اساتید و سایر حوزویان از طرح آیه های نور، بیان داشت: مسابقه تفسیر سوره لقمان به صورت مجازی در سامانه سیما بارگذاری شد که زمان این مسابقه از 16 اردیبهشت ماه آغاز شد و تا آخرین ساعت پنجشنبه 21اردیبهشت ادامه داشت.

وی افزود: در طرح همگام با آیه های نور که در ماه مبارک رمضان از سوی کانون های نورالثلقین در مدارس علمیه خواهران در سراسر کشور برگزار شد، علاوه بر تلاوت روزانه قرآن کریم در مدارس علمیه، نکاتی از تفسیر سوره لقمان بیان شد و مسابقه این تفسیر در سامانه سیما برگزار گردید.

 خانم مقیمی تصریح کرد: بیش از دوهزار نفر از سراسرکشور در این مسابقه شرکت کردند و حدود 120نفر موفق به کسب نمره کامل در این مسابقه شدند.

رئیس اداره معارف قرآن و اهل بیت(ع) معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه های علمیه خواهران یادآور شد: افرادی که موفق به کسب نمره کامل در این مسابقه شدند در قرعه کشی شرکت داده شده و به 20نفر از آنان کارت هدیه تعلق می گیرد.

اسامی این منتخبین به شرح زیر است:

پربازدیدترین اخبار

معرفی سامانه نجم
چهارشنبه ۱۱ تير ۱۳۹۹

معرفی سامانه نجم